Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Hoffe...en Labradoodle

I fredags åkte vi ner mot Småland för att hämta hem Hoffe, en åtta veckor gammal Labradoodle. Ett kort fikastopp vid Brahehus, ett par bilder, sedan vidare. Efter en övernattning bar det sedan hem på lördag förmiddag. Naturligtvis blev det ett gäng bilder på hemvägen. Ett första stopp strax utanför Mjölby och lite senare svängde vi in för ett stopp vid Järle station norr om Örebro. De viktiga dokumentära porträtten i lite olika färgskalor. Det kommer att bli många bilder på Hoffe framöver :-)

Nikon z6II + ftz + Nikon 35mm 1,4G samt 70-200 2,8G

www.erikbirgerson.se

Inlagt 2021-05-02 10:01 | Läst 1342 ggr. | Permalink
Det kommer säkert att bli många bilder på denna sötnos, jag läste fel först, som Labrador, är de så krulliga som valp gick mina tankar men så fick jag gå tillbaka och dubbelkolla. Fina bilder med det korta skärpedjupet. Den ser lite vilsen ut men det är ju inte så konstigt, men snäll. Fin bild den andra också på Brahehus på fönstren
Grattis till Hoffe!
Blir roliga dagar framöver
Härligt, fin hund, fina bilder. Är det en Australian Labradoodle? Blir säkert en underbar livskamrat; snälla, sociala, ger bra signaler både till andra hundar och till människor, läraktiga men med egen vilja, kort sagt väldigt bra hundar. Och så fäller de inte! Bara det.
Just nu har jag en sån liggande här bredvid mig, man blir alldeles varm i hjärtat.
Lycka till med den nya familjemedlemmen!//GöranR(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?