Beskrivning

Fotograf, Bröllopsfotograf i Falun / Borlänge Dalarna med omnejd. Jag fotograferar porträtt både i studio och andra miljöer, bröllop, evenemang osv. Jag har min studio i Vallmora mellan Falun och Borlänge.

Alla typer av uppdrag är intressanta vart du än befinner dig.

Kontakta mig för info.

Kika gärna på mina bilder i min portfolio och blogg. Klicka på länken nere till höger för att titta på fler bilder på min Facebooksida. Följ mig på Instagram, http://instagram.com/birgerson1974_photographer/

Allt material på denna sida är skyddat av lagen om upphovsrätt.

(Fotograf, Bröllopsfotograf, Barnfotograf, Studiofotograf, Porträttfotograf, Falun, Borlänge, Dalarna, Värmland)

Referenser

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Fastighetsbyrån Borlänge

Mitsubishi Motors

Upool Apoteksbemanning

KPMG

Prislista

Studiofoto 800kr inkluderar 2st bilder i högupplöst jpg-format

Porträttfoto "on location" 800kr inkluderar 2st bilder i högupplöst jpg-format (detta pris kan variera beroende på vart du befinner dig).

Önskar du fler bilder utöver de två som ingår i priset kostar de 250kr styck.

Prisexempel bröllop 2019: Halvdag ca 5 timmar (porträtt, vigsel, mingel, gäster, dukningsdetaljer) 10900:-. Porträttfotografering 1-2h 6900:-. Naturligtvis går det att skräddarsy upplägg för att passa er dag. Jag är väldigt noggrann och utgår från era önskemål med min stil på bilderna.

Du får bilderna i högupplöst jpg-format (antal för halvdag 5 tim ca 250-400 bilder) och kan därefter göra hur många förstoringar/utskrifter du vill. Du behöver aldrig köpa till bilder i efterhand. Alla bilder som levereras har redigerats var för sig och är klara för utskrift/fotobok osv.

VIKTIGT:
FOTOGRAFEN ÄGER RÄTTEN TILL BILDERNA. BILDERNA FÅR INTE PUBLICERAS I KOMMERSIELLT SYFTE, DELTA I FOTOTÄVLINGAR OSV. VID PUBLICERING PÅ BLOGG, FACEBOOK OSV. SKALL FOTOGRAFENS NAMN FINNAS MED. DET ÄR INTE TILLÅTET ATT BESKÄRA ELLER OMSTÄLLA BILDER.

Produkt-/evenemangsfoto kontakta mig.

Fotografering företag, kontakta mig.

Alla priser är inkl moms.

EpostTelefon

0739820171

Kontakt

Kontakta mig via mail eller telefon.

Jag innehar F-skattsedel

erik birgerson foto

Marknadsför din sida också