Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Cykel: Borlänge Tour

Passerade Mellstaparken i Borlänge igår och fick se cyklister med nummerlapp och misstänkte att det kanske kunde vara Borlänge Tour som var på gång. Mycket riktigt var det så och idag tog jag med mig kameran och tog lite bilder. Raceporträtt som jag vill kalla dem. Jag har alltid innan jag åker hemifrån en tanke hur jag vill att bilderna skall se ut. Det kanske de flesta har men ofta vill jag prova något annat än att bara plåta. Idag var min tanke ljussättning. Nedan mina bilder från dagen.

Kopiera ej bilder

(klicka på bilderna för bästa upplösning)

Inlagt 2013-05-26 00:15 | Läst 8358 ggr. | Permalink
Hej Erik.
Mycket fina bilder - tekniskt perfekta, men många (för många?) till ett blogginlägg. Man får slut på andetag innan nått halvvägs. Det finns något för cykelentusiaster. Jag vet väl även om problemet med mina gamla bilar. Jag använder kollektioner till områden som "kräver" fler foton för att illustrarere ett ämne och här har jag lärt mig att ca 25-30 bilder är max (jag har en med över 50, och det är för många, tror jag).
Med många foto hälsningar från Danmark.
PS: Tycke och smak.
Svar från Erik Birgerson 2013-05-26 21:53
Hej Kul att du gillar bilderna. Visst är det många bilder, kanske för många i ett vanligt blogginlägg. Jag ser det dock mer som ett galleri från ett evenemang. Skillnaden på ett sånt här inlägg, har fler cykelinlägg innehållande ännu fler bilder, är att många som är med på bilderna är in och tittar. Då jag har nära kontakt med cykelsporten och vet att cyklisterna uppskattar bilder, allra helst på sig själva, vill jag inte gallra bort bra bilder. Den halvintresserade kanske bara tittar på hälften, cykelentusiasten tittar på hela, cyklisterna tittar om och om igen :-)
Mvh Erik



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver