Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Åkdon & Termos i Leksand

En varm och skön kväll spenderades i Leksand tillsammans med äldste sonen. Det var dags för årets sista Åkdon & Termos. Gamla, vackra och udda fordon samlas ett par timmar. Kul att gå runt och plåta och titta på människor och fordon.

(klicka för bästa upplösning)

Inlagt 2013-09-10 23:41 | Läst 7091 ggr. | Permalink
Vilket klockrent namn på en bil/mc träff... =) Fina bilder & härlig blandning på färg & s/v bilder, det verkar ha funnits en massa sevärda bilar & hojar där!!
Mvh//Ubbe
Svar från Erik Birgerson 2013-09-11 21:30
Ja namnet passar perfekt :) Tack för din kommentar och kul att du gillar bilderna. Mvh Erik
Jättefina bilder. Favorit blir Fiaten, inte för bästa bilden, men den skulle jag verkligen villa testa. Har själv fotat den, eller en likdan i Midnatssolrallyt.
http://www.fotosidan.se/blogs/ottenfotoblogg/midnattsolrallyt-del-3-waldegard-waldegard-blomqvist.htm
Svar från Erik Birgerson 2013-09-11 21:32
Tack! Ja Fiaten ser verkligen vass ut och har säkert tonvis med körglädje. Härliga bilder på gamla klassiska åk från Midnattssolrallyt. Mvh Erik
WOW, vilka underbara bilder! Men min blick fastnade på den fantastiska bilden nummer 2 som jag antar är du och din lilla knatte?? Den är så bra så jag bara ryser! Sååå fin!
Svar från Erik Birgerson 2013-09-11 21:35
Tack! Kul att du gillar bilderna. Jo då det är jag och knatten på bilden. "...det är bäst att jag håller din hand pappa så jag inte kommer bort", och så dök vi upp som skuggor i solnedgången :) Mvh Erik(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX