Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Bilder från en Roadtrip

Några dagar ute på vägarna. Dagar utan exakta mål. Jag tänkte skriva utan geografiska mål, men det hade vi. Västkusten var huvudmålet, resten fick sol, varma klippor och känsla bestämma. Underbara dagar som naturligtvis dokumenterades och porträtterades. Jag brukar ha en hyffsat rejäl väska med kameraprylar med mig även när det inte är jobb i form av tex bröllopsfoto. Men den här gången packade jag lätt. Min ständiga följeslagare Ricoh Gr fick bli mitt enda verktyg för den bildskapande delen av resan. Mångsidigheten hos denna lilla kamera är fantastisk. Professionellt som bröllops- och porträttfotograf använder jag Nikon-utrustning, men om jag utöver det var tvungen att välja endast en kamera blev det utan tvekan Ricoh. Uddevalla, Göteborg och Halden i Norge blev våra sovstopp. Däremellan stannade vi som sagt där det såg fint ut. Nedan några bilder från vår tur, Bland annat från Grundsund, Klädesholmen, Göteborg, Fjällbacka, Halden, Båstnäs bilkyrkogård. Bilder att minnas, och då jag gillar att prata kameror, bilder från en mångsidig kamera som levererar på gatan, i naturen och landskapet, och de viktiga porträtten.

(klicka för bästa upplösning)

Grundsund.

Klädesholmen.

Sillvik.

Göteborg.

Fjällbacka.

Halden, Norge.

Båstnäs bilkyrkogård.

Forshaga.

Räggårdsviken, Hammarö

Karlstad.

Inlagt 2017-08-05 08:57 | Läst 2756 ggr. | Permalink
Vad mysigt att åka lite dit näsan pekar och göra stopp där det verkar fint. Och fint hittade du, en mängd toppenbilder.
Svar från Erik Birgerson   2017-08-09 18:58
Ja dom turerna brukar vara de bästa :-) Kul att bilderna gillas! /Erik
Fina bilder. Jag är också imponerad av den kameran. Den känns så snabb och distinkt och ger filer som passar mig väldigt bra. Köpte min begagnad för nästan inga pengar, vilket ju också är ett plus!
Mvh Terje
Svar från Erik Birgerson   2017-08-09 19:01
Tack! Ja den är väldigt snabb och lättjobbad med riktigt fina bildfiler som tål att jobbas med efterhand. Som sagt, plus när det inte kostar för mycket. /Erik
Tack för att vi fick följa med på din roadtrip!
Svar från Erik Birgerson   2017-08-09 19:01
Varsågod, kul att den uppskattas! /Erik(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX