Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

En kall morgon i byn.

Då man har småbarn är man ofta uppe ganska tidigt. Dock brukar jag vara alldeles för trött för att ens fundera på den gryende dagens väder och ljus, ur ett fotoperspektiv. I söndags var jag dock piggare än vanligt och jag kände direkt att nu tar vi en promenad. Älste sonen tog plats på bobben och vi tog en liten runda. Skönt knarr under fötterna när blecket når ner mot 15 strecket. Jag tog min kompakt med mig den här gången. Jag skrev i ett blogginlägg i somras att jag var ute efter en kompaktkamera. Först kikade jag billigt sen blev det dyrare för att sedan bli billigt igen. En Samsung WB2000 blev det till slut. Manuella inställningar och raw var mitt krav och jag måste säga att den levererar riktigt bra. Stöttålig är den också, den har varit med om det mesta vilket gör att den ser mer än lätt begagnad ut trots att den bara är ett dryg halvår gammal.

Jag hann ta två bilder på vår runda sen tog batteriet slut. Får skylla på att den inte använts speciellt mycket på senare tid. Konstigt det där, när en batteripryl inte används är det alltid slut på batteri när man väl ska ha den. Typiskt när man väl tagit sig ut men vi fick en skön promenad iallafall.

Var länge sen jag avslutade med ett musiktips, det får idag bli House Of Lords - Big Money från 2011. James Christian och grabbarna kan än!

Inlagt 2012-01-10 22:59 | Läst 4369 ggr. | Permalink
Du skrev grabbarna kan än ...............det kan du också ser jag. Minneskortet i datorn eller batterier som tar slut är lika illa.
Ha det bra hälsar
Gun-Inger
Svar från Erik Birgerson 2012-01-16 09:54
Tackar så mycket, ha det gott! mvh Erik(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver