Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Loppis, lite hårdrock och tåget som inte kommer...men bara tillfälligt.

Loppis är alltid roligt. Känslan man får när man tycker sig gjort ett fynd. Förr var det i princip uteslutande skivor jag letade och lyckades ofta hitta något album jag saknat i någon back. Nu har det svängt lite, visst har jag ögonen öppna i fall det skulle dyka upp skivor, men nu är det mest rekvisita till fotograferingar som jag kikar efter. Ibland hittar man fräna grejor.

En Zeiss Ikon Nettar 515/2 låg och glänste på ett bord. Då jag är en utpräglad digitalfotograf är detta verkligen att vrida tiden tillbaka. Skicket, som är i det närmaste nyskick, gjorde att jag slog till. Den kostade några tior och nu återstår bara att se om jag kan försöka använda den, i alla fall en gång innan den förpassas till finhyllan.

Hur var det då med tåget som inte kommer, men bara tillfälligt. Jag passerade järnvägsstationen då jag tog en runda i byn.

Skönt att det bara är tillfälligt, att det snart rullar igen. Funderar på om det är gräset som måste klippas först.

Naturligtvis inte. Västerdalsbanan är nedlagd för persontrafik sedan i december förra året. Jag skulle åkt sista turen, bara för att ha gjort det en gång då jag spenderat alla lov här sedan jag var liten, eftersom mina föräldrar kommer härifrån. Men det blev inte så, lite synd hade varit roligt se den vägen också.

Tillbaks till loppis...och lite hårdrock. Hittade en Motörhead-tischa i en låda. Perfekt för Arvid som trots sin ringa ålder på 1,5 år gillar hårdrock...hoppas jag :-)

Inlagt 2012-06-02 21:51 | Läst 4108 ggr. | Permalink
Gillar bilden på den lille hård rockaren då han har en sådan naturlig rocker attityd
Svar från Erik Birgerson 2012-06-03 18:28
Tack för din kommentar! Härligt att du tycker att han har en naturlig rockerattityd. Kanske ett ämne för de stora arenorna så småningom :) Mvh Erik
Vilken härlig bild av pojken!!!!
Mvh Synnöve
Svar från Erik Birgerson 2012-06-03 18:29
Tack så mycket, vad kul att du gillar bilden! Mvh Erik(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?