Erik Birgerson

Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Malungsfors Visfestival 14/7

I går var det dags för visfestivalen i Malungsfors. Jag har, som jag nämnde i mitt blogginlägg från festivalen förra året, varit där varje år. En trivsam tillställning i byn där jag har varit varje sommar och lov sedan barnsben. Det brukar vara ganska regnsäkert i den här regionen, men vi klarade oss ganska bra. En rejäl skur, som tyvärr väckte knotten,  jag klarade det ganska bra förutom händerna som höll i kameran. Handskar hade varit bra att ha.

Jag såg inte alla uppträdanden, med små i familjen måste man avvika ibland men då mina föräldrar bor i byn finns det god hjälp. Hur var årets visfestival då? Det var bra, som alltid måste jag säga. Den artist som saknades, som har varit där två gånger men som jag skulle vilja höra varje år var Stefan Andersson, som har blivit något av en visfavorit hos mig. Men han kanske kommer nästa år. Bäst i årets upplaga, utan att ha sett alla, var Östen med Resten, vilken spelglädje, skicklighet, humor, mycket bra.

Nedan följer några bilder från årets festival.

(klicka på bilderna för bästa upplösning)

Konferencier Byns-Mats Larsson

Rolf Carlsson

Östen med Resten

Nedan min favoritbild från kvällen. Kanske inte den bästa kompositionen, men en bild som visar ren spelglädje. Vilka musiker!

Andreas Silver

Cajsa Stina Åkerström

Stiko Per Larsson

Inlagt 2012-07-15 22:18 | Läst 6279 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?